Totaal 5 faciliteiten
Aquapark Aquapark
Horeca op de camping Horeca op de camping
Kruidenier en bakkerij Kruidenier en bakkerij
Sport en Spel Sport en Spel
Wifi en wasserette Wifi en wasserette

Voorzieningen

Op Camping L'Orée du Bois

De horeca op de camping bestaat uit een restaurant met een bar. Hier kan heerlijk worden gegeten en gedronken. Dus heb je de hele dag lekker gezwommen in het aquapark, en ben je toe aan een hapje of een drankje? Ga dan lekker eten in het restaurant, of bestel een goede cocktail in de bar.

Vind je het leuk om tijdens je vakantie zelf het eten te verzorgen? geen probleem. In de kruidenierszaak op de camping vind je alle producten die je nodig hebt om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Je kunt hier ook terecht voor je schoonmaakbenodigdheden. In de bakkerij kun je elke dag heerlijke broodjes voor het ontbijt of de lunch halen. Elke dag beginnen met een verse baguette: het Franse vakantiegevoel.

In het Aquapark kun je heerlijk zwemmen en plezier maken. Voor de kleintjes is er een waterspeeltuin, en voor ieder ander is er het verwarmde zwembad. Ook zijn er verschillende glijbanen, die jouw zwemavontuur nog leuker maken.

Op het park is een wasserette met droogmogelijkheid aanwezig. Tegen betaling kun je hier al je kleren wassen. En wil je je kleding ook nog strijken? Leen dan een strijkbout- en plank bij de receptie.

Ook is er een wifinetwerk op de camping. Ook hier kun je tegen betaliung gebruik van maken. Zo ben je altijd bereikbaar op je mobiele telefoon.

Voorzieningen