Activiteiten

Buitensporten

Buitensporten

Op Camping Les Péneyrals

Vanuit camping Les Péneyrals kun je verschillende buitensporten beoefenen. Ga op avontuur, kanoën op de Dordogne of leer boogschieten. Voor iedereen is er wat wils.


Avontuur
Camping Les Péneyrals zorgt tijdens de vakantie voor een atypische activiteit waar je zeker heel veel plezier zal beleven. Het is mogelijk om met je gezin of met vrienden op avontuur te gaan.

Kanoën en kajakken
De Dordogne is de ideale bestemming voor als je een avontuurlijk dagje wilt beleven in een kano of kajak op de rivier! In de omgeving van Camping Les Péneyrals zijn er tal van mogelijkheden om de rivier de Dordogne of de Vézère af te dalen en de historische rijkdommen van de Périgord te ontdekken. Bewonder de prachtige landschappen en pittoreske rotsstadjes en dorpjes aan boord van een kano of kajak. Vaar langs de kastelen van Castelnaud, Marqueyssac of Beynac.

Klimmen in een avonturenpark
Op slechts enkele kilometers vanaf de camping bevindt zich een avonturenpark waar je verschillende parcouren hoog in de bomen kunt afleggen. Durf jij het aan?

Boogschieten
Altijd al eens met een pijl en boog willen schieten? Op camping Les Péneyrals kan deze droom werkelijkheid worden. Onder begeleiding van de ervaren medewerkers kun je op het terrein van camping Les Péneyrals deze sport met vrienden of familie ontdekken. Uiteraard kunnen de geoefende boogschieters hier ook hun kunsten verbeteren.

Vissen
Op de camping ligt een meer dat geschikt is om te vissen. Hiervoor kun je je eigen vishengel meenemen, maar een vergunning moet wel aangeschaft worden. De vangst moet worden teruggeworpen. Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie van de camping.