Kampeerplaats **

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • 80 m² en groter
  • Afgebakende en boomrijke plaatsen
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Les Péneyrals is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kampeerplaatsen op Camping Les Péneyrals

Kies voor een authentieke vakantie op een kampeerplaats in een fraaie groene en bloeiende natuur van de Périgord Noir. De kampeerplaatsen, geschikt voor tent, caravan of camper, hebben een mooie ligging op de camping tussen de eikenbomen.

Kampeerplaatsen