Sport en spel

Sport en spel

Op Camping Les Péneyrals

Camping Les Péneyrals heeft verschillende sportvelden en anderen sportieve voorzieningen op de camping. Je kan dus lekker actief bezig zijn tijdens je vakantie in de Dordogne.


Sportvelden
Een sportterrein waar je diverse activiteiten kunt beoefenen is aanwezig. Op het terrein kun je terecht voor een potje voetballen, basketbal, badminton of bijvoorbeeld een strechting/yoga les. De animatieteams zullen geregeld leuke sporttoernooien organiseren waar jong en oud aan mee kunnen doen.

Tennisbaan
Voor een partijtje tennis kun je op camping Les Péneyrals terecht op de tennisbaan. Reserveringen kunnen aan de receptie gemaakt worden en materiaal kan gehuurd worden. 

Midgetgolf
Beleef een middagje vol plezier bij een potje midgetgolf op de camping. Op de receptie kun je reserveren en materiaal huren.

Tafeltennis
Tafeltennis wordt door veel mensen beschouwd als een echte campingsport. Op het terrein van de camping vindt u meerdere tafeltennistafels om na een heerlijke dag aan het strand of in het zwembad een tafeltenniswedstrijd met vrienden of familie te houden.

Buikschuifbaan
Zin in een hilarische activiteit samen met je vriendjes van vakantie? Doe een wedstrijdje buikglijden op deze unieke glijbaan, en beleef een middag vol plezier!

Jeu de boules
Eigenlijk kun je Frankrijk niet verlaten zonder een potje Jeu-de-Boules of Pétanque gespeeld te hebben. Deze typisch Franse sport is een leuk spel waarbij het aankomt op concentratie, precisie en soms een beetje geluk. Op de camping staan verschillende jeu-de-boules terreinen tot je beschikken voor een zomerse activiteit met familie en vrienden.

Beachvolleybal
Direct naast de trampoline is een beachvolleybalveld beschikbaar. Beachvolleybal is een ideale activiteit voor iedereen die sport graag met plezier combineert.

Reuzenschaakbord
Test je inzichtelijke kennis en strategie bij dit levensgrote schaakspel op de camping.

Vissen
Voor de echte visfanaten is camping Les Péneyrals de ideale bestemming. Op de camping ligt een vismeer waar je met vergunning heerlijk kunt vissen. De vangst moet daaran wel teruggeworpen worden. 

Boogschieten
Ook is er achter op de camping een boogschietbaan gelegen. Er worden lessen georganiseerd door het animatieteam.

Een impressie van de sport- en spelactiviteiten die op Camping Les Péneyrals georganiseerd worden.

Wat is er allemaal te doen op camping Les Péneyrals.... zie het hier!