Zwemparadijs, strand en meer

Zwemparadijs, strand en meer

Op Camping Les Péneyrals

Je kunt heerlijk vertoeven in dit prachtige waterpark met verwarmde en overdekte zwembaden op camping Les Péneyrals. Jong en oud.. iedereen kan zich heerlijk vermaken en een dag vol waterpret beleven!


In het uitgebreide zwemparadijs vind je een overdekt zwembad van 120 m², een buitenzwembad van 200 m², een waterspeeltuin voor de kinderen en verschillende glijbanen. Trek een paar baantjes in het zwembad of ontspan heerlijk in de zon op één van de ligstoelen aan de rand van het zwembad. Het zwemparadijs biedt ontspanning voor jong en oud. Graag willen wij er op wijzen dat het dragen van zwemshorts niet is toegestaan binnen het zwembadbereik.

In het overdekte en verwarmde zwembad, onder de koepel, kun je genieten in de balneotherapie ruimte waar je een bubbelbad en massagestralen vindt. Of kies voor een westrijdje glijden op één van de glijbanen of pentaglissen. 

Voor de kinderen biedt de waterspeeltuin volop plezier! Er zitten waterkanonnen en -pistolen, kleurige bogen een een waterglijbaan. Laat de kleine kampeerders veel waterplezier beleven op camping Les Péneyrals.

Bekijk hier de video en ontdek waar je allemaal waterpret kan beleven!

Een indruk van het zwemparadijs op camping Les Péneyrals.