Animatie

Animatie

Op Camping Sanguinet Plage

Op Camping Sanguinet Plage worden kinderen van alle leeftijden de hele zomer verwend met een ruime keuze aan activiteiten. De animatoren verwelkomen hen graag bij de gratis miniclubs. De perfecte keuze om kennis te maken met tal van activiteiten en een heleboel nieuwe vriendjes te maken!


Kids Club
De allerkleinsten van 5 tot 7 jaar worden de hele dag vermaakt met een uitgebreid programma: schattenjachten, knutselen, sportactiviteiten.. De speeltijd houdt nooit op en er is altijd wel iets te doen voor deze kids. 

Juniors Club
Wie al wat groter is, kan naar de Juniors Club op Camping Sanguinet Plage. Speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar die dol zijn op nieuwe dingen en avontuur. Samen met hun nieuwe vriendjes leven zij zich, onder begeleiding van het animatieteam, uit met diverse buitenactiviteiten of maken ze plezier in of rond het water van het zwembad of de zee. 

Teens Club
Tieners van 13 tot 17 jaar genieten tijdens hun vakantie van de nieuwe vriendschappen die zij opdoen. Zonder ouders en jongere broertjes en zusjes om zich heen vermaken zij zich met sport en avondshows. Ook ontdekken ze samen met hun nieuwe vrienden de stranden aan de Atlantische Oceaan.

Animatie-avonden
Elke dag wacht een nieuwe verrassing op het podium van de camping. Concerten, spel- en quizavonden, film, karaoke.. Ontdek wat er allemaal voor je op het programma staat tijdens een verblijf in de Aquitaine op Camping Sanguinet Plage.