Kampeerplaats **

  • Circa 80m² kampeeroppervlak
  • Elektriciteitsaansluiting van 10 ampère
  • Boomrijke en afgebakende plaatsen
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Sanguinet Plage is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kampeerplaatsen op Camping Sanguinet Plage

Camping Sanguinet Plage ligt in de Franse Aquitaine, aan de oevers van het meer van Cazaux-Sanguinet.  Een prachtige omgeving voor een heerlijke kampeervakantie. De boomrijke kampeerplaatsen zijn mooi gelegen en afgebakend.

Kampeerplaatsen