Omgeving

Omgeving

Van Camping Sanguinet Plage

Ga op ontdekking in het zuidwesten van Frankrijk! Ten noorden van Camping Sanguinet Plage vind je de bekende 'Dune de Pilat' waar je geniet van een schitterend uitzicht op het Bassin van Arcachon. In het zuiden vind je Biscarrosse met mooie zandstranden waar je de fanatieke surfers zeker in actie zult zien.


Het departement de Landes heeft een mild klimaat en is daarom een ideale vakantiebestemming in Frankrijk. De Oceaan en de zeewind zorgen er voor dat de hete zomers toch aangenaam zullen zijn. Het bestaat voor een groot deel uit aangeplant dennenbos en uiteraard heeft het een mooie kuststreek. In dit gedeelte van de regio Aquitaine vind je diverse toeristische streken als La Côte, La Fôret, le Sud Adour et DAX, l'Armagnac Landais en Mont de Maran.

Bekende spots in de omgeving van Camping Sanguinet Plage zijn onder andere het Bassin van Archacon, de Duin van Pilat en Biscarrosse. Men kan er terecht voor adembenemende uitzichten, wandelingen in de prachtige natuur of de vele watersportactiviteiten aan de kust of op een van de meren. Ook kun je er mooie fietstochten maken, half in de schaduw van de dennenbomen.