Sport en spel

Sport en spel

Op Camping Sanguinet Plage

Camping Sanguinet Plage heeft diverse sportvelden en anderen sportieve voorzieningen op de camping. Je kan dus lekker actief bezig zijn tijdens je vakantie in de Landes.


Sportvelden
Een sportterrein waar je diverse activiteiten kunt beoefenen is aanwezig. Op het terrein kun je onder andere basketballen, voetballen en handballen. Door de animatieteams worden er ook diverse sporttoernooien georganiseerd op dit terrein waar alles mogelijk is.

Tennisbanen
Voor een partijtje tennis kun je op camping Sanguinet Plage terecht op de tennisbaan. Reserveringen kunnen aan de receptie van de camping gemaakt worden.

Tafeltennis
Tafeltennis wordt door veel mensen beschouwd als een echte campingsport. Op het terrein van de camping vindt u meerdere tafeltennistafels om na een heerlijke dag aan het strand of in het zwembad een wedstrijdje te pingpongen met vrienden of familie.

Jeu de boules
Eigenlijk kun je Frankrijk niet verlaten zonder een potje jeu de boules of pétanque gespeeld te hebben. Deze typisch Franse sport is een leuk spel waarbij het aankomt op concentratie, precisie en soms een beetje geluk. Op de camping staan verschillende jeu-de-boules terreinen tot je beschikken voor een zomerse activiteit met familie en vrienden.

Beachvolleybal
Ook beschikt de camping over een beachvolleybalveld, een ideale activiteit voor iedereen die sport graag met plezier combineert.