Zwemparadijs, strand en meer

Zwemparadijs, strand en meer

Op Camping Sanguinet Plage

In het prachtige zwemparadijs op Camping Sanguinet Plage kun je aangenaam vertoeven. Iedereen zal zich prima vermaken en volop genieten van het zwemparadijs met verwarmde en overdekte zwembaden.


In het uitgebreide zwemparadijs vind je een overdekt en verwarmd zwembad met een zonnekoepel. Hier kun je (ook buiten de zomerperiode) heerlijk zwemmen, baantjes trekken of in het hoogseizoen meedoen met de aquagym. Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad of relax in de bubbelbaden met massagestralen. De ideale plek om met de hele familie van de zon te profiteren. De kinderen zijn niet weg te slaan uit het te gekke waterspeelparadijs Aqua Caraïbes. Met verschillende glijbanen, een regengordijn en watertoestellen/stralen zal dit de favoriete plek van de kids tijdens de vakantie zijn. Ook voor de allerkleinsten is er waterplezier te beleven. In de watertuin vind je een ondiep bad waar de kleintjes kunnen leren zwemmen of gewoon kunnen spelen in het water. En in dit waterparadijs mogen glijbanen natuurlijk niet ontbreken! Beleef veel glijplezier op de spiraalglijbaan of juist de multiglijbaan.

Vanaf de 5-sterrencamping Sanguinet Plage is er een directe toegang tot het meer van Sanguinet. Hier kan men lekker relaxen, zwemmen maar ook diverse watersporten beoefenen. Geniet van de mooie omgeving tijdens de warme zomerdagen. Bij het strand van Caton staan voldoende dennenbomen waar je ook in de schaduw heerlijk kunt chillen. 

Nauwsluitende zwemkleding is verplicht in het waterpark op de camping. Zwemshorts zijn verboden.