Kampeerplaats **

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • 80 m² en groter
  • Gemeenschappelijke water afvoer
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Soulac Plage is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kampeerplaatsen op Camping Soulac Plage

Onder het groene dak van de pijnbomen of op enkele meters van het zandstrand, er is altijd een kampeerplaats waar je graag tijdens je vakantie wilt verblijven! 

Camping Soulac Plage biedt kampeerplaatsen met een oppervlakte van 80m² en meer.  De kampeerplaatsen beschikken over 10 Ampère elektriciteitsaansluiting. 

Kampeerplaatsen