Zwemparadijs en strand

Zwemparadijs en strand

Op Camping Soulac Plage

Naast de rechtstreekse toegang tot de oceaan biedt ook de camping zelf een schitterend aquapark met binnen- en buitenbaden. Geniet met de hele familie van meer dan 1500 m² zonovergoten bassins met bubbelbaden, rivier-lagune, zonneterras, grappige waterspelletjes en waanzinnige glijbanen! Allemaal goede redenen om in het water te springen op jouw camping in de Franse Aquitaine!


Overdekt en verwarmd zwembad
Onder de koepel van het verwarmde zwembad op Camping Soulac Plage is alle ruimte voor ontspanning. Profiteer hier van een les aquagym of een ontspannen zwemsessie voordat je je op het heerlijke zonneterras installeert. Liefhebbers van bubbelbaden kunnen ook hun hart ophalen in het bubbelbaden bij het zwembad. Laat de bubbels aan de rand van het zonneterras niet wachten en geniet van een heerlijk moment van ontspanning onder de Franse zon. 

Waterspeeltuin Aqua Jump
Grenzend aan de prachtige buitenzwembaden is de Aqua Jump: een heerlijk speelfort voor de kleine avonturiers! Hindernissen, waterstralen, watervalletjes, kids kunnen zich hier helemaal uitleven!

Rivier Lagune
Tussen de verschillende zwembaden door kronkelt de rivier-lagune. Laat je meedrijven op de stroming en geniet van een heerlijk ontspannen tochtje op de rivier. 

Caraïbisch strand
Met rechtstreekse toegang naar het strand en de Atlantische Oceaan vormen ook de zandstranden aan de Aquitaine een heerlijke plek om een dag door te brengen. De fijnzandstranden vormen een vast onderdeel van het decor in de Nouvelle-Aquitaine. Daarom is er naast het echte strand ook een eigen strand aan de rand van de buitenzwembaden aangelegd waar je ook optimaal kunt genieten van een relaxmoment in de stralende zon.