Animatie

Animatie

Op Camping Soustons Village

Op Camping Soustons Village beleven kids de wildste avonturen! De camping biedt een ruime keuze aan activiteiten om op de camping of op het strand te doen. Gedurende het vakantieseizoen staan de gekwalificeerde animatoren klaar om de hele dag met kinderen van alle leeftijden aan hun wensen aangepaste activiteiten te doen. Zo keren ze zeker te weten terug naar huis met fantastische herinneringen!


Kids Club (5-7 jaar)
Samen de wereld ontdekken, leuke animaties en samen pret maken. Dat is waar de Kids Club van Camping Soustons Village zich mee bezig houdt. 

Juniors Club (8-12 jaar)
Bij de Juniors Club staan buitenactiviteiten, animaties in het water, shows en sportwedstrijden op het programma. De kids hebben gewoon geen tijd om zich te vervelen. Onder begeleiding van ervaren animators beleven ze de zomer van hun leven op Camping Soustons Village aan de Atlantische kust. 

Teens Club (13-17 jaar)
De Teens Club heeft aan alles gedacht: strandsporten, avondanimatie, kubbs en een vrij programma om te doen wat ze het liefste doen. De ideale club om tijdens een vakantie in de Aquitaine een heleboel nieuwe vrienden te maken. 

Avondanimatie
Geniet met het hele gezin elke avond van weer een ander animatieprogramma op Camping Soustons Village. Filmavonden, karaoke, dans- of spelavonden en shows. Zo heeft elke dag van je vakantie een mooie afsluiting!