Toeristische attracties

Toeristische attracties

In de omgeving van Camping Soustons Village

De regio Landes in de Franse Aquitaine biedt verschillende activiteiten en bezienswaardigheden die je tijdens je verblijf op Camping Soustons Village kunt ondernemen of bezoeken. Hieronder een paar mogelijkheden:


Maïslabyrinth
Als de maïsplanten in Soustons in de zomer hun maximale hoogte hebben bereikt, wordt het maïsveld één groot speelterrein. Kun jij de uitgang weer terugvinden? Beleef samen met de hele familie een uniek avontuur midden in de natuur. 

Aquarium Biarritz Océan
Bezoek één van de grootste aquariums van Frankrijk tijdens een dagje Biarritz. Hier duik je in de onderwaterwereld van Cité de l'Océan en maak je een spannende ontdekkingsreis langs interactieve belevenissen voor jong en oud, inkijkjes in het leven in de oceaan, ludieke animaties en ontdek je de nieuwe 5D surfsimulator!

Escape room
Bij Escape Land kruip je in de huid van een echte piraat voor een onvergetelijk avontuur op volle zee! Probeer in minder dan een uur te ontsnappen uit het ruim van het vijandelijke schip waarin jullie zijn opgesloten en voorkop dat je op de pijnbank eindigt! Alle piraten die dit avontuur aan willen gaan dienen 10 jaar of ouder te zijn.