Sport en spel

Sport en spel

Op Camping Soustons Village

Er zijn talloze sport- en spel mogelijkheden op Camping Soustons. Kijk hieronder voor een overzicht.


Petanque banen
Tijdens je vakantie mag een potje van dit typisch Franse spelletje niet ontbreken: petanque of ook wel jeu de boules genoemd. Een partijtje petanque speel je op één van de speciaal daarvoor aangelegde banen. Uitleenmateriaal is beschikbaar, vraag hiernaar bij de campingreceptie. 

Beachvolleybal
Uiteraard kunnen strandsporten niet ontbreken op Camping Soustons Village! Stel je teams samen en je toernooi op één van de beschikbare beachvolleybalvelden kan beginnen!

Multisportterrein
Op het multisportterrein zijn verschillende sporten mogelijk: voetbal, handbal of basketbal. Maar ook volleybal of basketbal behoren tot de mogelijkheden. Kies een sport en ga naar het multisportterrein. Alle vakantiegangers zijn er van harte welkom!

Tennis
Profiteer van de tennisbaan op de camping voor een enkel of dubbel tennistoernooi. Want wat is er leuker dan een vriendschappelijke competitie in de zomerzon van de Aquitaine? Vergeet niet om vooraf bij de receptie een baan te reserveren.

Ping Pong
Na een actieve middag op de stranden van de Atlantische kust kun je 's avonds nog een gezellig potje pingpong spelen. Er staan verschillende tafels op de camping, dus leef je uit!