Wellness centrum

Wellness centrum

Op Camping Soustons Village

Besteed ook in de vakantie tijd aan jezelf en laat je verwennen in de wellness ruimte op de camping. Hier kun je kiezen voor relaxerende massages, lichaamsbehandelingen, sauna, bubbelbaden.. Alles om je tijdens je verblijf in de Aquitaine te laten genieten van een moment van weldadige ontspanning! Dat is pas écht vakantie!


Gezichts- en lichaamsbehandelingen
Wat dacht je van een reinigingsbehandeling met essentiële oliën of zeemodder? Of een massage tijdens een hydraterende behandeling met zeewater? Aan het eind van de sessie straatje lichaam weer en kan het weer ademen na een peeling op basis van passievrucht of pistache!

Massages
Ontdek de relaxerende en diep reinigende behandelingen om stress, vermoeidheid en spanning uit je lichaam te laten verdwijnen. Ervaar het effect van een massage met warme stenen of vier handen en haal in de wellnessruimte van Camping Soustons Village het maximale uit je vakantie in de Aquitaine. 

Spa en sauna
Op Camping Soustons Village heb je privétoegang tot de sauna, het bubbelbad en de hamam. Je hebt de keuze uit verschillende speciale formules. Kies in een aangename sfeer van kalmte en rust voor "spa& champagne" of "spa & tea time": optimaal genieten is een must. 

Ook kinderen zijn welkom voor een wellnessbehandeling. Speciaal op hun leeftijd en huidgevoeligheid afgestemde biologische producten worden gebruikt. Vergezeld van een volwassene ontdekken ze in het bubbelbad wat een opkikker een bezoekje aan de spa kan zijn.