Zwemparadijs, strand en meer

Zwemparadijs, strand en meer

Op Camping Soustons Village

De hele dag lekker zwemmen en genieten van de zon? Dat kan in het prachtige aquapark op Camping Soustons Village! Profiteer midden in de lommerrijke omgeving van de camping in de waterstralen van de waterspeelruimte of pootje badend in het golfslagbad. Er is een meer op steenworp afstand van de camping en ook de Atlantische Oceaan is op nog geen 6 kilometer. Genoeg opties voor een heerlijke dag in en rond het water!


Golfslagbad
Beleef de oceaan, maar dan in het zwembad op de camping! Trek een paar baantjes in het golfslagbad, gelegen aan de rand van het dennenbos, en laat je meevoeren op de rustgevende golven. Omdat het bad afloopt in diepte kan iedereen terecht in dit prachtige bad. 

Waterspeeltuin
Een deel van het aquapark op Camping Soustons Village is enkel en alleen voor kinderen aangelegd. Hier kunnen ze naar hartelust spelen en beleven ze er de grootste pret als ze de waterstralen van de kleurrijke waterspeeltuin proberen te trotseren. 

Verwarmd binnenzwembad
Ook als het een dagje wat minder zonnig is kun je op Camping Soustons Village heerlijk zwemmen! In het 100 m² grote verwarmde binnenbad kun je gedurende het hele seizoen dat de camping geopend is terecht om er heerlijk te genieten van een ontspannen zwempartijtje. 

Meer en oceaan
Maar er zijn meer mogelijkheden om heerlijk te zwemmen. Op nog geen 500 meter van de camping is een meer te vinden en op 6 kilometer afstand bevindt zich de Atlantische Oceaan. In de maanden juli en augustus rijdt er elke dag een shuttle vanaf de camping die je gratis naar de Atlantische stranden brengt. Hierdoor staat niet je meer in de weg om heerlijk te surfen en te bruinen op de witte zandduinen!