Animatie

Animatie

Op Camping Deux Fontaines

De professionele animatieteams zijn de hele dag bezig om kids van alle leeftijden te vermaken op de camping, in de vrije natuur, in het zwembad of op het strand. Op de camping worden drie verschillende clubs aangeboden: de Kids Club, de Juniors Club en de Teens Club.


Kids Club
In de Kids Club kunnen kinderen van 5 tot 7 jaar zich uitleven in de natuur. Met buitenspelen in de Bretonse zon, knutselactiviteiten, Circusworkshops, Schattenjachten en sportolympiaden. De kleintjes kunnen onder leiding van dit animatieteam hun hart ophalen aan heel veel activiteiten. 

Juniors Club
De Junior Clubs is voor alle kinderen van 8 tot 12 jaar oud die graag met vriendjes vakantie willen vieren. Op het uitgebreide programma staan onder anderen sport-, spel- en knutselactiviteiten, discoworkshops, shows en nog veel meer om te ontdekken.

Teens Club
Voor tieners biedt Camping Deux Fontaines ook een uitgebreid programma. Tegen de achtergrond van een schitterend speelterrein op een steenworp afstand van de oceaal kunnen zij meedoen aan strandactiviteiten, teamsporten, animatie en spellen met leeftijdsgenoten. Haal het beste uit je vakantie met een tiener in Bretagne!