Kampeerplaats ***

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • 90 m² en groter
  • Wateraansluiting
Meer informatie

Kampeerplaats ****

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • 120 m² en groter
  • Wateraansluiting
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Deux Fontaines is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kampeerplaatsen op Caming Deux Fontaines

Camping Deux Fontaines ligt in Bretagne, op ongeveer 900 meter van het strand, welke via een voetpad te bereiken is. Een prachtige omgeving voor een heerlijke kampeervakantie. De kampeerplaatsen zijn mooi gelegen op de camping, je kan kiezen voor kampeerplaatsen met drie of vier schelpen. Het verschil tussen beide typen zit in de grootte van de kampeerplaatsen. Zet deze zomer je kampeermiddel op Camping Deux Fontaines en geniet gegarandeerd van een mooie vakantie op het schiereiland van Névez, ver weg van de dagelijkse sleur en dicht bij de natuur! 

Kampeerplaatsen