Lodge 6p 2Kmrs ****

  • 35m² oppervlakte
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer en 1 toilet
  • Inclusief dekens, kussens, lakens, handdoeken en babykit
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Deux Fontaines is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde accommodatie op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Tent huren op Camping Deux Fontaines

Op Camping Deux Fontaines kun je volledig ingerichte stacaravans en huurtenten huren. Of je nu op zoek bent naar een cottage, een lodge of een kampeerplaats, er is altijd een accommodatie die bij je past. Alle accommodaties zijn beoordeeld van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium. Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer.

Huurtenten