Zwemparadijs en strand

Zwemparadijs en strand

Op Camping Deux Fontaines

Kom en geniet van het water in het prachtige zwemparadijs op Camping Deux Fontaines in Bretagne! Het water is ideaal van temperatuur, zowel in de binnen- als de buitenzwembaden. Geniet van de masserende bubbelbaden, de glijbanen en het solarium; in dit aquapark kun je een hele dag genieten van de waterpret.


Verwarmde buitenzwembaden en verwarmd overdekt zwembad
In de verwarmde buitenzwembaden van het aquapark kan de hele familie zich vermaken. Van kleine avonturiers tot sportievelingen, dobberaars in zwembaden, duikliefhebbers en koukleumen. Neem een duik of spring in het heerlijke water van het zwemparadijs op Camping Deux Fontaines. Naast het verwarmde buitenzwembad bevindt zich ook een verwarmd overdekt zwembad op de camping. Geniet onder de koepel van het zwembad, het relaxerende effect van de waterstralen van de cascades of ontspan in het bad met masserende bubbels. 

Glijbaan en pentaglissen
Voor zowel grote als kleine kinderen is het zwemparadijs op Camping Deux Fontaines zeer aantrekkelijk door de grote glijbaan en zijn 4 pentagliss-banen. Spanning en sensatie gegarandeerd, roetsj in vliegende vaart door de wervelende bochten van de glijbanen!

Waterspeeltuin voor de kleintjes
De allerkleinste bezoekers hebben hun eigen waterspeelparadijs waar ze in ondiep water veilig kunnen spelen in de waterstralen en nieuwe vriendjes kunnen maken. Zo kunnen ze ervaren hoe leuk spelen in water is!

Zonneterras
Uiteraard is het ook mogelijk om lekker van de zon te genieten. Dit kan perfect op het zonneterras van het aquapark. Gun jezelf een momentje van rust en neem plaats op één van de zonnebedden rondom het zwembad. Hier kun je volop genieten van de zon en je vakantie in Névez. 

Strand aan de Atlantische oceaan
Op 900 meter ligt het prachtige strand van Raguenez, ook wel het strand van Tahiti genoemd. Lekker bruinen in de branding, zandkastelen bouwen, dobberen op het blauwe water, badmintonnen op het strand of gewoon lekker met een bal in het water spelen; alles is mogelijk!