Île de France zal bij veel mensen geen belletje doen rinkelen. De belangrijkste stad van deze provincie zeker wel. Met ruim 2 miljoen inwoners beslaat Parijs het overgrote deel van deze Provincie. De stad die bij iedereen bekendstaat om zijn Eiffeltoren, Champs-Élysées en de Notre-Dame heeft vakantiegangers een heleboel te bieden. Ook dingen die niet vol staan met toeristen!

Het onbekende Parijs

Veel mensen zullen denken dat de bekendste bezienswaardigheden van Parijs ook het meest de moeite waard zijn om te bezoeken. Maar niets is minder waar. De stad van de liefde heeft veel meer te bieden dan je in eerste instantie zou denken!

  • Le Ballon de Paris: Parijs is groot, en je zal nooit alles in één vakantie kunnen zien. Tenminste, niet van dichtbij. Wel van bovenaf. Staat de Eiffeltoren bekend om zijn prachtige uitzicht, bij Le Ballon de Paris is het uitzicht net zo mooi en, misschien wel belangrijker, is de wachtrij een stuk korter! Deze ballon staat verankerd in de grond, dus je hoeft niet bang te zijn weg te vliegen. Wel krijg je het ballonvaart gevoel als je hoog boven Parijs zweeft. Een echte aanrader!
  • Jardin des Serres d'Auteuil: Er is niets lekkerder danjezelf in een miljoenenstad even aan de stadsdrukte te onttrekken. Dit kan uitstekend in de tuinen van Serres d'Auteuil. In deze tuin staan planten afkomstig uit de hele wereld, dus u zult zeker nieuwe dingen zien!
  • Place Dauphine: Na het rondlopen is het fijn even een hapje te eten of even tot rust te komen op een bankje. Place Dauphine is de perfecte plek om dit te doen. Op het plein zijn verschillende restaurants te vinden waar je lekker kan eten. Maar het plein nodigt ook uit om met een goed boek bij te komen op een bankje. 
git st

Activiteiten in de regio

Bereikbaar binnen 20 min.

Alle campings in Île de France (Parijs)

Totaal 0 campings
Topcampings in Île de France (Parijs)

Ontdek meer

Van alle regio's van BestCamp