Disneyland Parijs

Disneyland Parijs

Nabij Camping Paris Maisons-Laffitte

Het attractiepark Disneyland Parijs is het populairste attractiepark van Frankrijk. Jaarlijks komen er miljoenen bezoekers om een magische en betoverde dag of zelfs verblijf te beleven!


Tijdens een bezoek aan het te gekke attractiepark Disneyland in Parijs, maak je kennis met de vele populaire figuren van Disney. Ga op de foto met Mickey & Minnie Mouse, doe een dansje met Goofy of haal gekkigheid uit met Knabbel & Babbel. Ook zul je Donald & Katrien Duck en de ondeugende neefjes Kwik, Kwek & Kwak in de parade tegenkomen. Afhankelijk van de periode of het seizoen, komen er leuke parades voorbij waarin de Disney verhalen en sprookjes voorgesteld worden. Met het hele gezin zul je gegarandeerd veel plezier beleven in een wereld waar verbeelding tot leven komt! 

Parade Disneyland - Pinokkio

In Disneyland kun je twee parken bezoeken, namelijk het Disneyland Park en de Walt Disney Studios. In het eerstgenoemde park kom je in vijf verschillende landen met ieder een eigen thema, zoals het Wilde Westen, de toekomst of sprookjes. In iedere wereld vind je verschillende attracties, shows, restaurantjes en winkels geheel in stijl. De vijf themagebieden zijn Main Street, U.S.A., Frontierland, Adventureland, Fantasyland en Discoveryland. In de 'Studios' kom je alles te weten over de filmwereld. Ook hier kom je terecht in verschillende themagebieden, net als bij een echte filmstudio. Ontdek alles over de filmindustrie, voor en achter de schermen, in de Frontlot, Toon Studio, Production Courtyard en de Backlot. De productiezones zullen voor een hoop spanning en sensatie zorgen en wie weet kom jij zelf in de spotlights te staan! Disney heeft natuurlijk vele animatiefilms op zijn naam staan. Ook hierover kom je een en ander tegen in de Walt Disney Studios. Kijk niet raar op als je opeens in het decor van de films Ratatouille, Cars en Toy Story staat!

Walt Disney Studios

Van Camping Paris Maisons-Laffitte naar Disneyland Parijs
Disneyland Parijs is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken vanaf Camping Paris Maisons-Laffitte. Op ongeveer anderhalf uur rijden vanaf de camping, zul je aankomen bij het prachtige attractiepark in Marne-la-Vallée. Mocht je geen auto ter beschikking hebben, dan neem je de trein (RER A) vanaf station Maisons Laffitte op ongeveer 900 meter lopen vanaf de camping. Na circa 1,5 uur kom je op slechts 5 minuutjes lopen van het park uit. Zo kan je dagje Disneyland beginnen!

Disneyland Parijs

Overnachten in een luxe stacaravan, unieke boomhut of kamperen aan de Seine
Camping Paris Maisons-Laffitte wordt veelvuldig gekozen voor een aangename vakantie nabij Parijs of in combinatie met een bezoek aan Disneyland Parijs. De camping biedt haar gasten de mogelijkheid om te verblijven in een luxe stacaravan, waarbij gemak, vrijheid en comfort centraal staan. Je kunt kiezen uit stacaravans met 2 of 3 slaapkamers, kampeerplaatsen die zelfs ook gelegen zijn aan de Seine. Er zijn diverse boomhutten te huur die voor een origineel verblijf zullen zorgen. Vanaf hoogte kun je genieten van een mooi uitzicht over de camping. Beide accommodatietypes zijn ideaal voor een verblijf in de buurt van de stad van de liefde; Parijs en het leuke attractiepark Disneyland Parijs.

 

Zoek & Boek - Combineer een bezoek aan Disneyland met een verblijf op Camping Paris Maisons-Laffitte!