Toeristische attracties

Toeristische attracties

Vlakbij camping Paris Maisons-Laffitte

Er is niets leuke dan leuke dingen doen als je op vakantie bent. Daarom vind je deze toeristische attracties in de buurt van de camping misschien wel leuk.


Disneyland Parijs
Disneyland Parijs ligt op ongeveer 80 kilometer van de camping af. Iedereen kent het park bijna wel, en dat is natuurlijk niet heel gek. De sprookjeswereld waar je in beland is magisch. En aan een dag in het park zul je niet genoeg hebben om alle toffe attracties te ontdekken. Kom en beleef de wondere wereld van Disney.

Parc Astérix
Dit pretpark, op ongeveer 50 kilometer van de camping, geeft je een avontuurlijk kijkje in het verleden van Gallië, zoals Frankrijk vroeger heette. E dat doet ie door de ogen van de bekendste Galliër ter wereld: Astérix. Met achtbanen, zweefmolens, waterattracties en nog veel meer weet je zeker dat je een geweldige tijd gaat beleven.

Het Louvre
In Parijs staat misschien wel het bekendste museum ter wereld. Het Louvre staat vol met schilderijen van de grootste schilders, beeldhouwwewrken van de grootste beeldhouwers en nog veel meer kunstvoorwerpen. Misschien wel het bekendste kunstwerk: De Mona Lisa. Een schilderij dat je eens in je leven gezien moet hebben!