Aquapark

Aquapark

Op camping Paris Maisons-Laffitte

Niets is lekkerder dan, na een dag wandelen in Parijs, een duik te nemen in het zwembad. Of heerlijk uitrusten in de Jacuzzi! Het is allemaal mogelijk op camping Paris Maisons-Laffitte. In het prachtige Aquapark kun je heerlijk ontspannen en tot rust komen.


Het Aquapark op camping Paris Maisons-Laffitte kan met recht een zwemparadijs genoemd worden. Met een heerlijk verwarmd zwembad, een Jacuzzi en een waterspeeltuin kun je voor elke gelegenheid terecht in het zwembad.

Aqua Jump
Voor de kleintjes is er de Aqua Jump waterspeeltuin. Hier kunnen de kleine kampeerders samen met hun vriendjes lekker spelen met het water. Naast het trotseren van de waterstralen kunnen ze een houten speelparcours afwerken. 

Jacuzzi®
Dé plek om lekker tot rust te komen: de Jacuzzi®! Hier kun je lekker bijkomen na een dag wandelen door Parijs. Daarnaast staan er ook nog massagebedden om u volledig onder te dompelen in rustige sferen.

Verwarmd zwembad
Het verwarmde zwembad is ideaal om lekker baantjes in te trekken of gewoon heerlijk in te zwemmen. Neem een verfrissende duik en geniet!

Zonneterras
Pak een heerlijk ligbed en geniet van  de zon! OP dit zonneterras kunt u heerlijk liggen.