Horeca

Horeca

Op Camping Côte de Nacre

Camping Côte de Nacre biedt haar gasten zowel een restaurant als een bar. Wil je zelf de chef uithangen? Maak het dan gezellig in de barbecue-zone.


Restaurant
Bij het restaurant op de camping kun je kiezen voor een tafeltje binnen of buiten op het terras. Ontdek de kaart van het restaurant of het snackbargedeelte in het restaurant. Verschillende gerechten kun je ook afhalen en heerlijk op het strand of bij je eigen accommodatie of kampeermiddel opeten. Wel zo makkelijk!

Bar
Vlak bij het aquapark kun je op het terras van de bar van een verfrissende cocktail of biertje genieten terwijl je onderwijl de kids in het zwembad in de gaten kunt houden. Uiteraard kun je ook kiezen voor een non-alcoholisch drankje. 

Barbecue-zone
Wil je zelf de chef zijn? Dan is het barbecue-seizoen officieel geopend! Maak gebruik van één van de gratis barbecue-stellen die in deze speciaal hiervoor aangelegde zone tot je beschikking staan. Zo kun je gezellig met je familie of vrienden genieten van een heerlijke maaltijd onder de zon van Saint-Aubin-sur-Mer.