Wellness centrum

Wellness centrum

Op Camping Côte de Nacre

Wat is er nu fijner aan vakantie dan heerlijk tijd te maken voor dingen waar je thuis vaak niet aan toe komt? Geniet van tijd voor jezelf bij het wellnesscentrum op de camping waar de medewerkers alles in het werk stellen om je te laten ontspannen. Massages, relaxatiesessies in de hamam, een wellnessritueel in de sauna, alles is mogelijk om lichaam en geest tot rust te laten komen.


Relaxatieruimte
Neem plaats op één van de banken in de sauna of maak het jezelf comfortabel in de hamamruimte om lekker te relaxen en te ontspannen. Neem een heerlijk stoombad om lichaam en geest even volledig tot rust te laten komen. 

Schoonheidsspecialist
Boek een sessie bij de schoonheidsspecialist in het wellnesscentrum. Hier kun je terecht voor een gezichtsverzorging en lichaamsverzorging.  Kies voor een complete massage met essentiële oliën voor een diepgaande verzorging of kies voor een zuiverende of verzachtende verzorging van je gezicht. Wil je graag een gladde huid gedurende de hele vakantie? Dan kun je je laten epileren om de rest van de vakantie zorgeloos te genieten op het strand aan de Côte de Nacre.