Zwemparadijs en strand

Zwemparadijs en strand

Op Camping Côte de Nacre

Camping Côte de Nacre is de ideale uitvalsbasis als je van zwemmen houdt! Kies voor een dagje op het dichtbij gelegen strand aan de Kanaalkust of beleef zoveel waterpret op de camping zelf dat de kids niet weten waar ze eerst naar toe willen: de overdekte of buitenzwembaden, de waterspeeltuin of de rivierlagune.


Verwarmd binnenzwembad
Onder een grote koepel ligt het grote en verwarmde zwembad van het aquapark op Camping Côte de Nacre. Dit zwembad loopt geleidelijk af  en wordt steeds een stukje dieper. Zowel in het hoogseizoen als in het laagseizoen geopend, zodat je elk moment kan genieten van het heerlijke water!

Buitenzwembad met watertuin
Kinderen voelen zich de koning te rijk in één van de twee zwembaden die speciaal voor hen op de camping te vinden zijn: één in het overdekte, verwarmde gedeelte en een tweede in het aquapark in de openlucht. Hier kunnen ze naar hartelust in het water spelen met hun nieuw gemaakte vriendjes. Ook aan de kleintjes is gedacht met speciaal voor hen een peuterbadje. 

Glijbaan en pentaglissen
De wat grotere kids moeten zeker de 4 waterglijbanen in het zwemparadijs uit proberen! Begin de wedstrijd op de pentaglissen, wie is het eerst beneden? Klim daarna op de grote waterglijbaan en roetsj tussen de palmbomen naar beneden!

Rivierlagune
Ga zwemmend of dobberend op een luchtbed of band voorbij de eilandjes met kokospalmen over de rivierlagune. Al slingerend tussen de zwembaden van het aquapark door is de rivier een heerlijke plek om tussen het zonnen op één van de ligstoelen aan de kant van het water te ontspannen en te genieten van het turkooisblauwe water. 

Strand en zee
Op slechts 500 meter bevindt zich het strand aan de kanaalkust. Een heerlijke plek om een dagje met de hele familie door te brengen. Koel af in het heerlijke water van de zee, heerlijk zonnen op het strand of bouw een zandkasteel. De dag is zo voorbij!