Animatie

Animatie

Op Camping Château des Marais

Maak gebruik van de gratis kinderclubs op camping Château des Marais. Grote en kleine kampeerders kunnen zich hier heerlijk uitleven op het 14 hectare grote domein van de camping. Samen met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kunnen de kids meedoen aan talrijke activiteiten op het park. Aan het eind van de vakantie gaat iedereen met fantastische herinneringen weer huiswaarts.


Kids Club
In de Kids Club, voor kinderen van 5 tot 7 jaar, profiteren de allerkleinsten volop van de natuurlijk groene omgeving van Camping Château des Marais. Spelletjes in de openlucht, knutselen, sportwedstrijdjes.. Van alles wordt er georganiseerd onder leiding van professionele animotoren zodat de kids de hele zomer hun energie kwijt kunnen en hun fantasie kunnen laten werken!

Juniors Club
Kinderen van 8 tot 12 jaar vermaken zich met hun nieuwe vakantievrienden prima met de vele activiteiten die er voor hen op het programma staan. Van grote sporttoernooien tot hilarische spelletjes en dans-, muziek- of toneelavonden. Plezier gegarandeerd!

Teens Club
Ook voor de tieners van 13 tot 17 jaar staan er sporttoernooien, videospelletjes en ludieke activiteiten op het programma. Tussen de familie-uitstapjes door kunnen zij elkaar treffen en de hele dag samen allerlei activiteiten ondernemen.