Kampeerplaats ****

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • 120 m² en groter
  • Wateraansluiting
Meer informatie

Kampeerplaats ***

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • Ruime plaatsen van 90 m² en groter
  • Wateraansluiting
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Château des Marais is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kampeerplaatsen op Camping Château des Marais

Er zijn twee typen kampeerplaats te reserveren: de kampeerplaats met 3 schelpen of met 4 schelpen. Beiden beschikken over 10 ampère elektriciteit en een wateraansluiting. Het verschil tussen beide typen zit in de grootte van de kampeerplaats. Je hebt de keuze voor 90 m² of 120 m². Waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

Kampeerplaatsen