Zwemparadijs

Zwemparadijs

Op Camping Château des Marais

Breng uren door in het prachtige zwemparadijs op Camping Château des Marais in de Loire-vallei. Hier geniet je van urenlangs zwemplezier, een ontspannen bad of een wedstrijdje van de glijbaan met de hele familie!


Verwarmde zwembaden en peuterbad
Op elk uur van de dag kun je genieten van zwemplezier in het aquapark van Camping Château des Marais. Terwijl de kleintjes spetteren en spatten in de waterspeeltuin, ontspannen klein en groot zich in de verwarmde lagune-zwembad met een diepte van 1,50 meter geschikt voor iedereen. 

Rivier-lagune
Laat je meedrijven op de blauw-turkooize stroming van de rivier Lagune. Zwemmend of liggend op een band heb je vrij uitzicht op het château van de camping terwijl je heerlijk ontspannen op de golven dobbert. 

Glijbanen en pentaglissen
Met twee pentagliss-banen en zijn wervelende glijbanen is het aquapark van Camping Château des Marais een waar glijparadijs waar kinderen zich de koning te rijk voelen. 

Baantjeszwembad
Wil je in alle rust baantjes trekken tijdens je vakantie? Dan kan dit perfect in het grote zwembad. Dit bad is verwarmd, dus ook ideaal om 's morgens in alle vroegte heerlijk rustig baantjes te trekken. Niets beter dan een verkwikkende start van de dag voordat je de mooiste bezienswaardigheden van de Loirevallei gaat ontdekken.