Kampeerplaats **

  • Elektriciteitsaansluiting van 16 Ampère
  • 80 m² en groter
Meer informatie

Kampeerplaats aan zee **

  • Elektriciteitsaansluiting van 16 Ampère
  • 80 m² en groter
  • Gelegen aan strand
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Douce Quiétude is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kampeerplaatsen

De camping kenmerkt zich natuurlijk door de prachtige ligging aan duinen, strand en zee! Daarbij hebben de gasten de keuze direct aan het strand te kamperen of juist wat meer rustig gelegen achterop de camping. Alle plaatsen zijn van Ampère stroom en minimaal 80 m².

Kampeerplaatsen