Steden en dorpen

Steden en dorpen

In de omgeving van Camping Domaine Le Midi

Vanuit Camping Domaine Le Midi liggen op rijafstand vele gezellige dorpen en steden die zeker de moeite waard zijn om eens te bezoeken.


La Guérinière

La Guérinière, dat op het nauwste stuk van het eiland Noirmoutier ligt, is een heus paradijs voor natuurliefhebbers. Houdt je van wandelen? Neem dan de hele familie mee naar het bos van Les Eloux! In dit beschermde gebied tussen L’Epine en La Guérinière kun je prachtige wandelingen maken. 23 meter boven de Atlantische kust loop je er tussen zeedennen en wilde egelantiers over kleine zandpaden en kun je genieten van een adembenemend uitzicht over de Atlantische oceaan.

Passage du Gois

Vanaf de Sandaya-camping op het prachtige eiland Noirmoutier kunt u de historische Passage du Gois oversteken, een 4,5 kilometer lange weg die het eiland met het vasteland verbindt. De feeërieke toegangsweg naar Noirmoutier brengt u recht naar de Sandaya-camping in Barbâtre, een gemeente in het zuiden van het eiland die de Vendée ademt. U zit er op de eerste rij om te genieten van de natuurpracht van Noirmoutier: zicht op de oceaan, een bos met grote zeedennen, duinenrijen die de fijnzandstranden omzomen … Wie vakantie viert in Noirmoutier, waant zich in het paradijs.