Toeristische attracties

Toeristische attracties

In de omgeving van Camping Domaine Le Midi

De camping Domaine Le Midi is het ultieme vertrekpunt voor een zomers uitstapje op het eiland Noirmoutier. Watersport staat hierbij uiteraard centraal!


Zeilschool
Voor het langgerekte strand van Barbâtre, wat langs camping Domaine Le Midi gelegen is  varen kleintal van bootjes in alle veiligheid over de golven van de Atlantische Oceaan. Of u nu houdt van zeilen het in een optimist, catamaran of juist windsurfen. Maak uw keuze en trek eropuit langsheen de kust van Noirmoutier! (op 41 KM)

Duiken
Op de noordelijkste punt van het eiland Noirmoutier staan de officieel erkende begeleiders van Duikclub La Bulle d’Her klaar om u te laten kennismaken met de onderwaterwereld van Noirmoutier. Ontdek samen met de hele familie de pracht van de Atlantische Oceaan tijdenshet duiken of snorkeluitstap. (op 15 KM)

Kajakken en suppen
Met de hele familie kajakken of suppen langs de stranden van het Bois de la Chaise ten noordoosten van Noirmoutier-en-l’Île. Een absolute aanrader is om deze activiteit bij een prachtige zinsondergang te doen! (op 13 KM)

Boomklimparcours, boogschieten en laserschieten
Zet weer koers naar het vasteland en ontdek de boomklimparcours in de bossen van Saint-Jean-de-Monts in de Vendée. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen al mee! Ook boogschieten en laserschieten behoren tot de mogelijkheden.