Animatie

Animatie

Op Camping Le Littoral

Op Camping Le Littoral worden kinderen van alle leeftijden de hele zomer verwend met een ruime keuze aan activiteiten. De animatoren verwelkomen hen graag bij de gratis miniclubs, maar ook bij de avondshows. De perfecte keuze om kennis te maken met tal van activiteiten en een heleboel nieuwe vriendjes te maken!


Kids Club
De allerkleinsten van 5 tot 7 jaar worden de hele dag vermaakt met een uitgebreid programma: schattenjachten, knutselen, sportactiviteiten.. De speeltijd houdt nooit op en er is altijd wel iets te doen voor deze kids. 

Juniors Club
Wie al wat groter is, kan naar de Juniors Club op Camping Le Littoral. Speciaal voor kinderen van 8 tot 12 jaar die dol zijn op nieuwe dingen en avontuur. Samen met hun nieuwe vriendjes leven zij zich, onder begeleiding van het animatieteam, uit met diverse buitenactiviteiten of maken ze plezier in of rond het water van het zwembad of de zee. 

Teens Club
Tieners van 13 tot 17 jaar genieten tijdens hun vakantie van de nieuwe vriendschappen die zij opdoen. Zonder ouders en jongere broertjes en zusjes om zich heen vermaken zij zich met sport en avondshows. Ook ontdekken ze samen met hun nieuwe vrienden de stranden aan de Atlantische Oceaan.

Animatie-avonden
In het hoogseizoen zorgt het animatieteam voor iedere avond weer een nieuwe leuke show! Zo kun je genieten van bijvoorbeeld cabaret, een live concert, een goochelaar of een spektakel van alle kinderen. Ook worden er avonden met karaoke, quizzen en dansen georganiseerd. Voor iedereen wat wils dus! Bekijk hier beneden wat de camping zoal te bieden heeft.