Kampeerplaats ***

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • Afgebakende percelen van ca. 100m²
  • Wateraansluiting
Meer informatie

Kampeerplaats ****

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • Afgebakende percelen van ca. 130m²
  • Wateraansluiting en -afvoer
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Le Littoral is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kampeerplaatsen

Op Camping Le Littoral

Camping Le Littoral biedt kampeerplaatsen in een 5-sterrenomgeving, en met zich op de Atlantische Oceaan! Geniet van een prachtige omgeving voor een heerlijke kampeervakantie. De kampeerplaatsen zijn mooi gelegen op de camping, je kan zelfs kiezen voor kampeerplaatsen met zicht op zee. De plaatsen beschikken over voldoende ruimte voor de auto en je kampeermiddel en sanitaire voorzieningen is vlakbij. 

Kampeerplaatsen