Sport en spel

Sport en spel

Op Camping Le Littoral

Camping Le Littoral heeft diverse sportvelden en anderen sportieve voorzieningen op de camping. Je kan dus lekker actief bezig zijn tijdens je vakantie in de Vendée.


Sportvelden
Een sportterrein waar je diverse activiteiten kunt beoefenen is aanwezig. Op het terrein kun je onder andere basketballen, voetballen en volleyballen. Door de animatieteams worden er ook diverse sporttoernooien georganiseerd op dit terrein waar alles mogelijk is.

Dansen
Op de camping worden ook danslessen gegeven. Ben jij klaar voor een lesje Zumba binnen, buiten of zelfs in het water?

Tafeltennis
Tafeltennis wordt door veel mensen beschouwd als een echte campingsport. Op het terrein van de camping vindt u meerdere tafeltennistafels om na een heerlijke dag aan het strand of in het zwembad een wedstrijdje te pingpongen met vrienden of familie.

Jeu de boules
Vakantie in de Pays de la Loire met een typische Provençaalse activiteit! Kies voor een potje jeu de boules op de camping en geniet van het milde klimaat aan de kust van de Vendée.

Fitness en aquagym
Toch lekker actief bezig zijn tijdens de vakantie? Neem deel aan een fitness of aquagym sessie georganiseerd door het animatieteam en zorg dat je in vorm blijft. 

Bekijk hier beneden wat de camping zoal te bieden heeft.

Animatie op Camping Le Littoral