Zwemparadijs, strand en meer

Zwemparadijs, strand en meer

Op Camping Le Littoral

Het prachtige zwemparadijs is echt een heerlijke plek om uren in door te brengen. Iedereen zal zich prima vermaken en volop genieten in het overdekte zwembad, het bubbelbad en de waterspeeltuin op camping Le Littoral.


In het uitgebreide zwemparadijs van wel 1.000m² zullen jong en oud heerlijk kunnen genieten. In het grote buitenzwembad kun je terecht voor een paar baantjes zwemmen of een aquagym sessie. Daarnaast is er nog een peuterbad, een buitenbubbelbad en een bad waar de glijbanen in uitkomen. Voor de kids is er de ludieke overdekte waterspeeltuin genaamd 'Aquasplash', van 200m² met waterstralen, watervallen en glijbanen. In het overdekte zwembad in tropische sferen kunnen de ouders heerlijk relaxen in de balneoruimte met massagewaterstralen of het bubbelbad. Graag willen wij er op wijzen dat het dragen van zwemshorts niet is toegestaan binnen het zwembadbereik.

Tijdens het verblijf op camping Le Littoral kun je eveneens profiteren van één van de stranden in de directe omgeving. Vanaf de camping heb je een directe toegang tot de zee. En in de zomermaanden rijdt er een gratis shuttlebus naar de stranden in Le Veillon en Les Sables d'Olonne.

Beleef al veel waterplezier door te kijken wat de Camping Le Littoral te bieden heeft!

En nog een aantal beelden van het zwemparadijs op de camping.