Buitensporten

Buitensporten

Op Camping Domaine du Verdon

Vanuit camping Le Col Vert kun je verschillende buitensporten beoefenen. Ga op avontuur, doe mee aan de Triatlon of leer boogschieten. Voor iedereen is er wat wils.


Camping Domaine du Verdon biedt vele mogelijkheden om actief bezig te zijn tijdens je vakantie in de Provence. Ga op ontdekking en avontuur met het gezin of je vrienden. 

Vissen
Het is mogelijk om te vissen tijdens je vakantie op Camping Domaine du Verdon. Kinderen tot 14 jaar kunnen kennis maken met vissen op de vijver. Ter informatie: vissen is uitsluitend toegestaan met een hengel zonder werpmolen. Visvergunning verplicht. Meer informatie is verkrijgbaar bij de receptie op de camping.

Boogschieten
Altijd al eens met een pijl en boog willen schieten? Op Camping Domaine du Verdon kan deze droom werkelijkheid worden. Onder begeleiding van de ervaren medewerkers kun je op het terrein van de camping deze sport met vrienden of familie ontdekken. Uiteraard kunnen de ervaren boogschieters hier ook hun kunsten verbeteren.

Rafting
Op zoek naar een dag vol spanning? Kies voor dit avontuur tijdens een afdeling over de stroomversnellingen van de rivier de Verdon!

Klimmen
Er zijn meer dan 2.000 verschillende klimroutes in de Gorges du Verdon. Voor de echte avonturiers is dit de ultieme uitdaging tijdens een vakantie in de Hautes-Alpes. Vergeet niet te genieten van het overweldigende uitzicht tijdens de klim!

Kanoën en kajakken
Test je kano skills op de vijver op de camping voordat je een echte afdaling maakt in de Gorges du Verdon! Zwemvesten kun je bij de receptie afhalen. Ben je er klaar voor? De Verdon leent zich uitstekend voor een tocht over het water in een kano of kajak. Ga op zoek naar je favoriete plekje in de Gorges du Verdon en geniet van de mooie landschappen tijdens deze reis over het smaragdgroene water.