Toeristische Attracties

Toeristische Attracties

In de buurt van Camping Domaine du Verdon

In de omgeving van Camping Domaine du Verdon zijn verschillende leuke attracties te vinden die een bezoekje waard zijn.


Gorges du Verdon
Op ongeveer 45 minuten rijden kom je al uit bij de Gorges du Verdon. Maak een mooie route rondom het Lac de Sainte Croix en door de Gorges du Verdon.. en stop uiteraard bij de uitzichtpunten voor prachtige beelden! Of neem de kano en daal de Verdon rivier af.. een leuk dagtripje om vanaf de camping te doen! Er zijn voldoende organisaties die deze tripjes aanbieden.

Lac de Castillon
Dit stuwmeer ligt op kleine afstand vanaf de camping. Het meer heeft een oppervlakte van bijna 500 hectare en strekt zich uit over circa acht kilometer tussen de plaatsjes Castellane en Saint-André-les-Alpes. In dit gebied is alleen het Lac de Sainte-Croix groter maar beide zijn geliefd onder de watersporters in de zomer. Huur een kano of waterfiets en maak een tocht over het meer, waarna je de dag kunt afsluiten met een verkoelende duik in een van de baaitjes. 

Lac de Sainte Croix
Het meer van Sainte-Croix is een zeer populaire bestemming voor een vakantie in de Provence. Rondom het meer kunnen diverse pittoreske dorpjes bezocht worden, en er liggen dan ook vele campings of vakantiehuisjes. Tijdens de warme zomerdagen kan men heerlijk tot rust komen en afkoelen in het meer.. maar je kunt er ook kano's of waterfietsen huren en de Gorges du Verdon invaren. Maak de mooiste foto's vanaf het water! Een zekere aanrader tijdens je vakantie op Camping Domaine du Verdon.