Totaal 5 faciliteiten
Fitness en massage Fitness en massage
Horeca Horeca
Sport en spel Sport en spel
Winkel Winkel
Zwemparadijs, strand en meer Zwemparadijs, strand en meer

Voorzieningen

Op Camping Domaine du Verdon

Camping Domaine du Verdon beschikt over diverse uitstekende voorzieningen. Er is een kruidenierswinkeltje waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Ook is er een wasruimte aanwezig op de camping. Er is, tegen betaling, Wifi aanwezig op de camping, zodat je altijd even je berichtjes kunt checken. Wil je even ontspannen met een goed boek, dan kun je in de bibliotheek ook leuke boeken vinden. In het hoogseizoen worden er ook internationale kranten en tijdschriften verkocht. Er is fietsverhuur en men kan ook kinderzitjes erbij huren. Een koelkast nodig? Deze kun je ook huren op de camping. 

Er zijn ook verschillende horecagelegenheden op de camping. In het restaurant kun je genieten van lokale specialiteiten. Ook echte Provençaalse delicatessen zijn te vinden op de menukaart. Mocht je voorkeur hebben voor een snelle hap, ga dan naar het fastfood restaurant en bestel een lekkere burger. Voor een drankje kun je plaatsnemen aan de bar. Hier kun je lekker genieten van je wijntje, terwijl je wat zonnestraaltjes meepakt. 

In het waterpark op camping Domaine du Verdon is het heerlijk vertoeven. De zwembaden zijn verwarmd en de hele familie kan zich er vermaken. De kinderen zijn niet weg te slaan uit de glijbanen.. terwijl jij een heerlijke massage krijgt. En dat allemaal met een prachtig uitzicht op de mooie bergachtige omgeving. 

De receptie biedt verschillende items te huur of te leen aan. Dus mocht je sportartikelen of huishoudelijke dingen (bijvoorbeeld een strijkijzer) willen lenen of huren, dan kun je bij de receptie terecht.

Voorzieningen