Sport en spel

Sport en spel

Op Camping Domaine du Verdon

Op Camping Domaine du Verdon vind je diverse sportvelden en anderen sportieve voorzieningen. Blijf dus lekker actief bezig tijdens je vakantie in Provence.


Sportvelden
De sportvelden zijn centraal gelegen op de camping Domaine du Verdon. Je kunt er onder andere basketballen, voetballen, volleyballen en handballen. Het animatieteam zal geregeld ook sporttoernooien organiseren.

Speeltuin
Naast de sportvelden bevindt zich een speeltuin waar ook de kleinsten zich kunnen uitleven op de wip of glijbaan. Kinderen kunnen ook plezier beleven op het springkussen Koolaya Land. In het hoogseizoen kun je ook trampoline springen! (deze activiteit is tegen betaling mogelijk).
Naast een buitenspeeltuin, is er ook een binnenspeelzaal. Hier staan diverse spelcomputers, een biljart, tafelvoetbal, flipperkasten en een airhockey.

Midgetgolf
Op de camping is het ook mogelijk om een middagje te midgetgolfen met de hele familie. Op de receptie kun je reserveren en materiaal huren voor een potje midgetgolf.

Tafeltennis
Bij vakantie op de camping hoort ook een potje tafeltennissen. Er zijn verschillende tafeltennistafels waar je met je vriendjes genoeg partijtjes 'rondom de tafel' kunt spelen.

Jeu-de-boules
Een vakantie in Frankrijk zonder een partijtje jeu de boules kan natuurlijk niet! Bij deze typisch Franse sport is concentratie en precisie van belang.. en soms een beetje geluk hebben! Naast de tafeltennistafels vind je de jeu de boules banen waar je je helemaal kunt uitleven tijdens deze activiteit. 

Volleybal
Direct naast het basketbalveld ligt het volleybalveld. Op het veld met zand kun je plezier met sport combineren tijdens een potje beachvolleybal. 

Boogschieten
Achter op de camping is het mogelijk om je Robin Hood skills te testen.. je kunt hier met pijl en boog leren boogschieten. Ook het animatieteam zal hier wedstrijdjes organiseren.

Fitness
Bij het picknickveld staan verschillende fitnessapparaten in de buitenlucht. Je kunt hier je conditie op peil houden tijdens je vakantie op camping Domaine du Verdon. Begin wel in de vroege uurtjes om de hitte te vermijden!