Zwemparadijs, strand en meer

Zwemparadijs, strand en meer

Op Camping Domaine du Verdon

Beleef een vakantie boordevol zwemplezier in het waterpark van Camping Domaine du Verdon. En vergeet niet te genieten van het adembenemende uitzicht op het mooie landschap van de Verdon, dat je vanaf het zwembad hebt!


Het waterpark van Camping Domaine du Verdon biedt twee verwarmde buitenzwembaden en een peuterbad. Je kunt dus met de hele familie veel waterplezier beleven. Samen met je broertje en zusje kun je ook wedstrijdjes gehouden op de multipiste glijbanen. 

Geniet van een adembenemend uitzicht op de mooiste landschappen van de Verdon terwijl je de glijbaan afroetsjt of heerlijk ligt te zonnen op de bedjes bij het zwembad. Graag willen wij er op wijzen dat het dragen van zwemshorts niet is toegestaan binnen het zwembadbereik.

De camping is gelegen op slechts enkele kilometers van het Meer van Castillon. Voor een dagje uit kun je kiezen voor het Meer van Sainte-Croix. Beide meren zijn erg in trek bij watersportliefhebbers, je kunt er namelijk kanoën, waterfietsen en nog veel meer. 

NIEUW: voor de zomer van 2020 staat er een geheel nieuw waterpark op de planning. Zo komen er onder andere bubbelbaden, lagunezwembaden, een waterspeeltuin en glijbanen. Vanaf het nieuwe restaurant kan uitgekeken worden op het zwemparadijs. 

Krijg hier een impressie van hoe het er uit gaat zien!

Nieuw zwembad Domaine du Verdon Nieuw waterpark Domaine du Verdon 2020