Animatie

Animatie

Op Camping Le Col Vert

Op familiecamping Douce Quiétude kunnen zowel kinderen als adolescenten de hele zomer meedoen aan verschillende activiteiten in de gratis clubs. Sporttoernooien, spel- en muziekavonden, ludieke activiteiten en animatie, genoeg te doen op de camping aan de Middellandse zee! Op de camping bevinden zich drie verschillende clubs: de Kids Club, de Juniors Club en de Teens Club.


Kids Club
In het hoogseizoen kunnen kids in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar terecht bij de Kids Club. Onder begeleiding van professionele animatoren ontdekken de kids hun eerste campingactiviteiten die stuk voor stuk zijn afgestemd op hun leeftijd en behoeften. 

Juniors Club
Voor de 8 tot 12-jarigen verandert Camping Douce Quiétude in het hoogseizoen in een gigantisch speelplein. Onder de begeleiding van de animatoren kunnen deze kids zich de hele zomer lang uitleven met allerlei buiten- en wateractiviteiten. 

Teens Club
De tieners van 13 tot 17 jaar kunnen zich in het hoogseizoen op Camping Douce Quiétude prima vermaken met het programma dat speciaal voor hen is gemaakt. Ze kunnen rekenen op een uitgebreid activiteitenprogramma met volop de kans om zich uit te leven, lol te trappen en nieuwe vrienden te maken.