Kampeerplaats **

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • 80 m² en groter
  • Wateraansluiting
Meer informatie

Kampeerplaats Privé Sanitair PREMIUM

  • Elektriciteitsaansluiting van 10 Ampère
  • Wateraansluiting
  • Privé Sanitair, Tuinmeubilair en gratis WiFi
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Douce Quiétude is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde kampeerplaats op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Kampeerplaatsen

Op Camping Douce Quiétude

Camping Douce Quiétude is door zijn prachtige ligging aan de voet van het massief van Estérel en op slechts enkele minuten van de stranden van Saint Raphaël een ideale plaats om je kampeermiddel neer te zetten voor een ontspannen vakantie. 

De kampeerplaatsen op Camping Douce Quiétude beschikken over een eigen wateraansluiting en 10 Ampère elektriciteit. Als je op zoek bent naar een beetje extra luxe, kies dan voor de kampeerplaatsen met privé sanitair. 

 
Kampeerplaatsen