Sport en spel

Sport en spel

Op Camping Douce Quiétude

Camping Douce Quiétude heeft verschillende sportvelden en anderen sportieve voorzieningen op de camping. Je kan dus lekker actief bezig zijn tijdens je vakantie aan de Côte d'Azur.


Sportvelden
Een multicourt sportterein en een tennisbaan is aanwezig op de camping. Op dit terrein kun je onder andere basketballen, handballen en voetballen. Door de animatieteams worden er ook diverse activiteiten op deze sportvelden georganiseerd. 

Minigolfbaan
Zin in een gezellig uurtje minigolf? Sla in zo min mogelijk slagen je minigolfbal in de hole en pak de winst! Gezellig voor het hele gezin of samen met je partner. Deze openluchtbaan staat volledig tot je beschikking. 

Springkasteel
Kinderen kunnen zich de hele vakantie uitleven op het springkasteel "Koolaya Land'. 

Jeu de Boules
Uiteraard is het op deze Franse camping mogelijk om een potje Jeu-de-Boules of Pétanque te spelen. Bij de entree van de camping vind je speciaal hiervoor aangelegde banen om deze Franse sport te kunnen beoefenen. 

Speeltuinen
Bij de entree van de camping bevindt zich een grote speeltuin met diverse speeltoestellen. Op deze grote speelweide is ruimte genoeg om te bewegen, te springen, te rennen en te klimmen. Kids kunnen zich naar alle vrijheid uitleven en met hun vrienden ravotten.