Zwemparadijs, strand en meer

Zwemparadijs, strand en meer

Op Camping Douce Quiétude

Lekker relaxen in het bubbelbad of baantjes trekken in één van de grote zwembaden? Alles is mogelijk in het waterparadijs op Camping Douce Quiétude. Liever zwemmen in zee? Ook dit is mogelijk op korte afstand van de camping.


Twee buitenzwembaden
Op deze camping bevinden zich twee grote zwembaden van 20 en 25 meter lang. Ideaal om wat rond te dobberen of baantjes in te trekken. Aan de kant van beide zwembaden bevinden zich heerlijke ligbedden vanwaar je heerlijk kunt zonnen of genieten van een beetje schaduw met zicht op het zwembad. 

Bubbelbaden
De bubbelbaden op de camping zorgen voor een moment van pure ontspanning. Kom met zijn tweeën of met de hele familie tot rust. Wil je optimaal kunnen genieten van je eigen bubbelbad? Reserveer dan een PREMIUM cottage met privé jacuzzi. 

Halfoverdekte waterspeeltuin
In de halfoverdekte waterspeeltuin kunnen de kleinsten zich opperbest vermaken; de waterstralen van het veelkleurige peuterbad staan garant voor uren waterpret!

Grote Glijbaan
Op zoek naar een camping met een grote glijbaan? Dan ben je bij Camping Douce Quiétude aan het goede adres! Ga de trappen van de grote glijbaan op om vervolgens in vliegende vaart wel 50 meter naar beneden te glijden! Ook leuk voor de oudere kids en volwassenen. De glijbaan komt uit in één van de grote zwembaden. 

Middellandse zee
Op nog geen 10 minuten rijden van Camping Douce Quiétude kun je heerlijk zwemmen in het azuurblauwe water van de Middellandse zee. Vanaf de camping brengt een gratis shuttle bus je naar de mooie zandstranden van Agay (rijdt niet op zaterdag).