Animatie

Animatie

Op Camping Riviera d'Azur

Familiecamping Riviera d'Azur heeft een breed aanbod voor jonge kinderen maar ook voor tieners. In de zomer worden er verschillende activiteiten georganiseerd zoals sporttoernooien, spel- en muziekavonden, creatieve activiteiten en animatie. Op de camping zijn drie verschillende clubs in het hoogseizoen: de Kids Club, de Juniors Club en de Teens Club.


Kids Club
Voor kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 7 jaar worden er creatieve en ludieke activiteiten georganiseerd op de camping. In het hoogseizoen staat er een team voor ze klaar zodat ze zich met leeftijdsgenootjes kunnen vermaken tijdens de vakantie. 

Juniors Club
In het hoogseizoen wordt er op Camping Riviera d'Azur uiteraard ook aandacht besteed aan de Juniors. De 8 tot 12-jarigen zullen sporttoernooitjes, waterspelletjes en creatieve activiteiten doen samen met de animatoren, zodat ze zich lekker kunnen uitleven tijdens hun vakantie in Zuid-Frankrijk. 

Teens Club
Voor de tieners tussen de 13 en 17 jaar wordt er een speciaal en uitgebreid programma gemaakt. Denk aan thema-avonden, buitensporten, spelletjes... Alle pubers hebben de kans om zich prima te vermaken, nieuwe vrienden te maken en samen plezier te hebben.