Lodge op Palen 4p 2Kmrs **

  • Oppervlakte van 22m²
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer en 1 toilet
  • Dekens en kussens aanwezig
Meer informatie

Prijsinformatie

Camping Riviera d'Azur is onderdeel van Sandaya. Bij Sandaya worden alle accommodaties en kampeerplaatsen gewaardeerd van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium (sterren). Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer. Zodra je bij de geselecteerde accommodatie op de knop 'boeken' klikt, kom je op de boekingspagina van Sandaya. Hier worden de juiste prijzen en beschikbaarheid getoond. 

Niet boek- of vindbaar?

Is je verblijfswens niet boek- of vindbaar?  Laat het ons weten via telefoon  +31 (0)70 890 06 20  of  stuur een e-mail naar info@bestcamp.nl . Wij helpen je graag! Onze openingstijden zijn zondag t/m vrijdag van 09.00  - 17.00 uur.  Voor  zeer dringende vragen die gelijk een antwoord behoeven buiten de openingstijden om, kan bovengenoemd telefoonnummer gebeld worden. Je wordt dan doorgeschakeld naar  de avond-/weekenddienst.


Lodgetent huren op camping Riviera d'Azur

Camping Riviera d'Azur biedt verhuur van de Lodge, een huurtent op palen. Beleef een unieke ervaring in deze accommodatie en ga terug naar het authentieke kampeergevoel. Alle accommodaties zijn beoordeeld van 1 schelp tot 4 schelpen en Premium. Deze schelpen geven de luxe van de accommodatie weer.

Huurtenten