Sport en spel

Sport en spel

Op Camping Riviera d'Azur

Er zijn verschillende mogelijkheden om sportief bezig te zijn op de camping Riviera d'Azur. Je kunt hiervoor terecht op bijvoorbeeld het multisportterrein of bij de tafeltennistafels.


Multisportterrein
Op dit multifunctionele sportterrein kun je onder andere basketballen, handballen en voetballen maar ook volleyballen. Op dit terrein worden ook sporttoernooitjes georganiseerd door het animatieteam. Dit sportterrein ligt achter op de camping, waar ook de outdoor fitness activiteiten gehouden worden. 

Tafeltennis
De tafeltennistafels liggen bij de jeu de boules banen op het midden van de camping. Iedere ochtend en middag kunnen er zo veel mogelijk wedstrijdjes 'rond de tafel' gedaan worden met je vriendjes op de camping. Wij hebben eventueel ook de materialen te leen. 

Minigolf
Zin in een gezellig uurtje minigolf? Sla in zo min mogelijk slagen je minigolfbal in de hole en pak de winst! Gezellig voor het hele gezin of samen met je partner. Deze openluchtbaan ligt bij de speeltuin bij de entree van de camping. 

Springkussen
Bij het springkussen "Koolaya Land' zullen de kids zich uren kunnen vermaken. Deze is te vinden bij de speeltuin, bij de ingang van de camping. 

Jeu de Boules
Natuurlijk mag een potje jeu de boules niet ontbreken tijdens een vakantie in Zuid-Frankrijk. De 6 petanquebanen bevinden zich bij de tafeltennistafels op het midden van de camping. Mocht je geen ballen bij hebben? Geen probleem, wij lenen ze je!

Speeltuinen
Bij de entree van de camping bevindt zich een speeltuin met diverse speeltoestellen, maar ook bij het kleinere zwemgedeelte en de bar is er nog een speeltuin waar de kinderen zich kunnen uitleven.